Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert a Torres de Segre del 16è Cicle Segrià Corals

Torres de Segre acollirà un dels concerts del 16è Cicle Segrià Corals, organitzat pel Consell Comarcal del Segrià.

La Coral La Lira de Torres de Segre cantarà a l'església i estarà acompanyada per les veus de la Coral Sant Bartomeu (Alpicat) i la Coral Clavellina (Torrefarrera).

Hi haurà parlaments de presentació, concerts de les tres corals i un cant comú de les cançons 'Madaleta' i 'Isabel' en homenatge al centenari de la creació del cançoner popular de Catalunya.

El Cicle visitarà 10 poblacions de maig a novembre

El cicle Segrià Corals 2022 oferirà concerts en deu poblacions des del de maig fins al novembre, tot plegat en la 16a edició d'un dels projectes amb més tradició i arrelament dins de l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià i que es recupera després d'haver-se hagut d'anul·lar per la pandèmia. En aquesta ocasió, el cicle comptarà amb les actuacions d’una quinzena de formacions de cantaires i s’adherirà a la commemoració del Centenari de la creació de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya, amb la interpretació, per part de totes les corals, de dues peces representatives.

El cicle es posarà en marxa el 22 de maig a Maials, seu del concert inaugural. Després el Segrià Corals visitarà Torres de Segre i Almacelles, i farà una aturada a l'estiu. A partir del setembre es reemprendran les actuacions, que es faran durant la tardor a Benavent de Segrià, Sunyer, Corbins, Seròs, Alguaire, Torrefarrera i Soses. Cada actuació comptarà amb la participació de tres de les corals adherides al projecte i un cant comú al final de cada concert.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l'Institut d'Estudis Ilerdencs i amb la col·laboració dels ajuntaments adherits.

Església de l'Assumpció de la Mare de Déu (Torres de Segre)
  • Quan 29/05/2022 de 18:00 a 20:00
  • On Església de l'Assumpció de la Mare de Déu (Torres de Segre)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal