Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consulta popular: Canvi de nom del carrer Príncep d'Astúries

En el Ple Ordinari de l’Ajuntament de Torres de Segre celebrat el juny del 2021, es van aprovar diferents punts, entre els quals destacava la retirada dels noms dels carrers Joan Carles I i Príncep d’Astúries, situats a la zona de les Casetes de la nostra vila.

L’anunci l’acord va fer-se públicament i el veïnat de Torres de Segre va mostrar la seva opinió sobre la decisió. En general, el nom del carrer dels Plans semblava adient i va agradar i, en canvi, el del carrer de l’Allotjament creava més divisió d’opinions. Tenint en compte les reaccions i les aportacions de la gent, l’Ajuntament de Torres de Segre ha cregut convenient sotmetre a consulta popular el nom definitiu per l’actual carrer Príncep d’Astúries.

Els veïns i les veïnes podran escollir democràticament entre tres opcions:

 • Carrer Santa Bàrbara
  Patrona de Torres de Segre (proposta de Junts)
 • Carrer Frederica Montseny
  Escriptora, sindicalista anarquista i primera dona en ser ministra a Espanya, durant la Segona República (proposta d’ERC)
 • Carrer Neus Català
  Activista antifeixista i penúltima supervivent catalana viva del camp de concentració nazi de Ravensbrück (proposta del CDR)

Com es pot votar? Qui pot votar?

Presencialment, dipositant la butlleta participativa a l’urna que trobareu al Pavelló Poliesportiu de Torres de Segre durant el matí del diumenge 12 de juny. Es podrà votar a partir de les 9:00 h i fins a les 13:00 h. El dia de la votació hi haurà butlletes a disposició de tothom.

Totes les persones empadronades a Torres de Segre que siguin majors de 16 anys. El vot no és per família: cada persona té dret a un vot. Recordeu en portar el DNI o un altre document d’identitat per si fos necessari presentar-lo a l’hora de votar.

Pavelló Poliesportiu (Torres de Segre)
 • Quan 12/06/2022 de 09:00 a 13:00
 • On Pavelló Poliesportiu (Torres de Segre)
 • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal