Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacle de dansa i portes obertes al Museu de l'Evolució

La jornada s'emmarca en la primera edició del projecte cultural 'Escenaris singulars', impulsat pel Consell Comarcal del Segrià, que porta sis propostes culturals a sis espais patrimonials de municipis de la comarca, entre ells, Torres de Segre.

L’estrena dels 'Escenaris singulars' tindrà lloc el divendres 16 de juliol, a les 22:00 h, al Museu de l’Evolució (antic molí) de Torres de Segre amb l’espectacle de dansa 'Cad, ballar és vida', a càrrec de l’Associació de Dansa Terres de Lleida.

Abans de l'actuació, a partir de les 20:00 h, hi haurà portes obertes i visita virtual al Museu de l'Evolució.

L'entrada és lliure i gratuïta.

L'ESPECTACLE

Un recorregut didàctic a través de l'experiència vital del ball, durant el qual l'espectador copsarà la bellesa i la vitalitat dels diferents estils de ball, la primitiva necessitat de l'home de ballar i la sofisticació d'un acte, gairebé reflex, que ha esdevingut un art de bellesa sublim i que ens connecta amb el "jo interior", amb l'entorn, amb el món... amb la vida.

EL PROJECTE 'ESCENARIS SINGULARS'

'Escenaris singulars - Patrimoni arquitectònic i arts escèniques amb visió de territori 2021' és un projecte que ofereix accions culturals d’artistes vinculats a les arts vives en espais patrimonials del Segrià dotats de simbolisme arquitectònic, història i identitat, amb iniciatives al voltant de les arts escèniques (música, dansa, teatre, circ...) per posar en valor els bens d’interès cultural del territori.

Soses, Almenar, Torrebesses, Llardecans i Montoliu de Lleida són els altres municipis que també acolliran espectacles durant l'estiu.

'Escenaris singulars' compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Tota la programació d'Escenaris singulars està disponible a la pàgina web del Consell Comarcal del Segrià.

Museu de l'Evolució (Torres de Segre)
  • Quan 16/07/2021 de 20:00 a 23:00
  • On Museu de l'Evolució (Torres de Segre)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal