Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obra de teatre adult: 'Adreça desconeguda' (Jornades Culturals)

Els actors Javier Lázaro i Francesc Vilalta, sota la direcció i l’adaptació de Jesús Agelet, interpreten una història escrita sense complaença ni demagògia, que descriu la tragèdia íntima i col·lectiva de l’Alemanya nazi. En acabar la representació hi haurà un col·loqui amb el públic assistent.

  • Dimecres 20 d'abril
  • 20:00 h
  • Sala d'Actes

Les Jornades Culturals de Torres de Segre 2022

Un any més Torres de Segre gaudirà d'una nova edició de les Jornades Culturals amb espectacles de teatre, música, literatura i màgia que se celebren del 9 al 30 d'abril en diferents espais de la vila. El cartell comptarà amb la presència d’artistes com Xavi Demelo, Òscar de la Torre, Guada Garino, Enric Kahn, Javier Lázaro, Francesc Vilalta i la companyia Festuc Teatre.

Aquest 2022 les jornades porten el títol de 'Cultura per la Pau', ja que l'organització pretén que cada espectacle sigui un motiu de reflexió en favor de la pau al món i en contra de la guerra, uns valors que actualment estan qüestionats a conseqüència dels conflictes bèl·lics oberts arreu del món.

Per segon any consecutiu les Jornades Culturals se celebren durant el mes d'abril. La Regidoria de Cultura ha considerat adequat repetir la dinàmica emprada l’any passat, quan a causa de la pandèmia es va optar per representar espectacles en espais exteriors per aconseguir una major seguretat sanitària i aprofitar la millor climatologia de l'època. En aquest sentit, doncs, es tornarà a portar la cultura a diferents punts de Torres de Segre: la Plaça Catalunya, la Sala d'Actes i el Pavelló Poliesportiu.

Tots els espectacles són gratuïts. El públic assistent al vermut literari haurà de reservar lloc abans del dijous 14 d’abril: es pot fer presencialment a les oficines de l'Ajuntament o contactant al telèfon 973 79 60 05. Es prega la màxima puntualitat i mantenir silenci en els espectacles que ho requereixin.

L'Ajuntament desitja que els veïns i les veïnes puguin assistir a la majoria d’activitats programades, s'entretinguin amb cultura i puguin reflexionar sobre les diferents qüestions proposades sobre la pau.

Sala d'Actes de la Plaça Catalunya (Torres de Segre)
  • Quan 20/04/2022 de 20:00 a 21:30
  • On Sala d'Actes de la Plaça Catalunya (Torres de Segre)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal