Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pressupostos participatius 2022: La votació popular!

Arriba la fase final dels primers pressupostos participatius de Torres de Segre. Seguint amb el procés, és moment de presentar-vos les propostes finalistes que se sotmetran a votació popular el diumenge 10 d’abril (nova data).

Després d’analitzar la viabilitat tècnica i econòmica de les propostes inicials presentades tant per les associacions (a les trobades del Consell d’Entitats) com pels veïns i les veïnes en general (durant el període de recollida presencial i en línia), l’Ajuntament de Torres de Segre ha determinat cinc propostes com les més adequades tenint en compte l’interès comú:

 1. Renovació de les plaques dels carrers i col·locació de més senyalització municipal
 2. Condicionament dels vestidors, dutxes i serveis de les piscines municipals
 3. Embelliment amb arbrat de l’avinguda Pau Casals
 4. Creació d’una àrea de servei per a caravanes vora les piscines municipals
 5. Instal·lació d’un espai infantil a la zona de pícnic del Punt d’Informació d’Utxesa

COM ES POT VOTAR?

Presencialment, dipositant la butlleta participativa a l’urna que trobareu a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torres de Segre durant el matí del diumenge 10 d’abril. Es podrà votar a partir de les 9:00 h i fins a les 14:00 h.

QUI POT VOTAR?

Totes les persones empadronades a Torres de Segre que siguin majors de 16 anys. Recordeu en portar el DNI o un altre document d’identitat per si fos necessari presentar-lo a l’hora de votar.

RECORDEU

 • A part de la butlleta participativa rebuda a casa, el dia de la votació n’hi haurà més a disposició de tothom a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
 • El vot no és per família: cada persona té dret a un vot.
 • Aquest procés participatiu atorga als veïns i les veïnes la llibertat de decidir com es destinaran un màxim de 25.000 € de la partida d’inversions del Pressupost Municipal del 2022 en executar la proposta guanyadora.
Sala de Plens de l'Ajuntament de Torres de Segre
 • Quan 10/04/2022 de 09:00 a 14:00
 • On Sala de Plens de l'Ajuntament de Torres de Segre
 • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal