Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers participatius per a la redacció de l'Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027

L'Ajuntament recorda que des del maig d’aquest any 2022, Torres de Segre ha estat inclòs dins els municipis Leader per al període 2023-2027.

Això, entre altres coses, significa que tant entitats com particulars es podran acollir a una sèrie d’ajudes a les quals fins ara no es podien optar.

El Grup d’Acció Local, l’Associació Leader de Ponent, encarregat de planificar l’estratègia a seguir durant el període del 2023 al 2027 sol·licita la vostra col·laboració per tal d’ajudar a preparar la futura Estratègia de Desenvolupament Local (EDL), que determinarà les línies d’actuació per treballar durant els propers 5 anys.

Com podeu participar?

 • Contestant una enquesta online per extreure una visió personal sobre la tasca realitzada aquests darrers anys i recopilar aportacions per tenir-les presents en les línies de treball de l’entitat.
 • Assistint a qualsevol dels quatre tallers participatius per opinar i debatre conjuntament les línies de treball a seguir per l’entitat de cara als propers anys 2023-2027.
  • Dijous 15 de setembre de 12h a 14h al Castell de l’Albi
  • Dimarts 20 de setembre de 18h a 20h al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses (taller més proper)
  • Dijous 22 de setembre de 12 a 14h al Fòrum Maria Mercè Marçal d’Ivars d’Urgell.
  • Dijous 29 de setembre de 18h a 20h al Local Cultural de Maldà.
   Cal fer inscripció prèvia a: Inscripció taller

Des de l’Ajuntament de Torres de Segre hi tindrem representació però us animem als veïns i les veïnes a participar-hi per tal d’aportar les màximes visions possibles de la nostra població i territori.

Fitxers adjunts

Document Actions