Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOVETATS DE LA FESTA MAJOR 2011

Tant al document adjunt, com al texte de sota hi podeu trobar tot un seguit de novetats sobre la nostra Festa Major.

DIJOUS 24 NOVEMBRE 2011

 

NOVETATS FESTA MAJOR 2011

 

La Comissió de Festes de Torres de Segre informa que:

 

Tots els actes de la Festa major seran gratuïts per als veïns i les veïnes del nostre municipi.

Tota la gent empadronada, i tots els nascuts al poble tindràn un carnet nominal que podràn recollir a l'Ajuntament, a partir del dia 23 de novembre, o al Ball, i que serà indispensable per a poder accedir al concert i al ball de tarda.

Les persones que no estiguin empadronades abonaran una entrada de 5 euros. Amb aquesta entrada sinclou el concert, la sessió de ball de tarda i el servei de guarda-roba. La resta de sessions seran completament gratuïtes per tothom.

Es recomana a les persones que no disposin de llotja facin ús del guarda-roba, ja que totes les llotges tenen propietari durant tots els actes de la Festa Major.

A partir del dia 14 de novembre es posaran a la venda les llotges per a la gent del poble, i a partir del dia 23 de novembre per a tothom que hi estigui interessat.

Totes les persones no empadronades, i les no nascudes a Torres de Segre i que vulguin adquirir el seu abonament de Festa Major per 20 euros, podran passar per l'Ajuntament a partir del dia 23 de novembre, en horari d'oficina. 

La Comissió de Festes de l'Ajuntament de Torres de Segre