Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOTA DE PREMSA: COL.LABORACIÓ POLICIAL A TORRES DE SEGRE

L'alcalde del municipi, el Sr. Josep Ramon Branzuela, va mantenir una reunió amb els Mossos d'Esquadra on és va acordar intensificar la vigilància policial per tot el terme.

DIVENDRES 11 MAIG 2012

El passat divendres 4 d'Abril, i per tal de mantenir i d'incrementar la col.laboració entre l'Ajuntament de Torres de Segre i el Cos de Policia-Mossos d'Esquadra, l'alcalde del municipi, el Sr. Josep Ramon Branzuela, va mantenir una reunió amb els responsables de l'esmentat cos policial en la que es va acordar intensificar la vigilància policial per tot el terme, fent especial incidència en les hores nocturnes, durant les quals l'activitat delicitva és major.

Aquesta reunió s'emmarca dins de l'estreta i habitual col.laboració entre l'Ajuntament i el cos dels Mossos d'Esquadra gràcies a la qual es poden planificar serveis policials en els que hi participa la vigilant local del municipi. Els serveis estarán enfocats a donar resposta a les necessitats dels veïns i a evitar que es reprodueixin els robatoris dins l'àmbit rural que han estat denunciats ens els darrers dies.