Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CARTA D'AGRAÏMENT

Carta publicada al diari Segre el dia 5 d'abril de 2013 per Xavier Font Badia

DIVENDRES 05 ABRIL 2013

El passat dia 31 de març vàrem patir un incendi de considerables dimensions, que va destruir gran part dels nostres envasos de recol·lecció i va amenaçar molt seriosament les nostres instal·lacions.

Des d'aquí, voldria donar les meves sinceres mostres d'agraïment a totes les persones que d'alguna forma es van esforçar en la feina d'intentar aturar el foc, mirant de salvaguardar tots els béns possibles que eren pastura de les flames, posat, fins i tot, en perill la seva integritat.

És molt d'agrair. Jo no ho vaig veure (estava de viatge), però a l'arribar-hi, observant les cares i els gestyos, s'hi llegia la tensió acumulada. Apareixen els valors més purs i innats de les persones, l'altruisme, la integritat, el sacrific,..En definitiva, l'oferiment més sincer.

Gràcies, doncs, gràcies a tota la gent de casa nostra, personal, pagesos, familia per la seva implicació més lleial. També autoritats, alcaldia, regidors dels diferents partits polítics, personal municipal, bombers, mossos d'esquadra, veïns i totes les persones que van voler ajudar en els moments difícils.Gràcies.

Xavier Font Badia

Fruites Font. Torres de Segre