Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2013 - MARATO TV3 (Resum)

Resum dels actes cel·lebrats durant el dia de la Marató

DIJOUS 19 DESEMBRE 2013

 

 

Aquest any diferents associacions i entitats del municipi han unit esforços per dur a terme un conjunt d'activitats per tal de recollir diners per la marató de TV3, i de retruc aconseguir que aquest fos un dia festiu al municipi, en el que tothom podia participar-hi dalguna manera.

Les entitats organitzadores i col·laboradores han estat: l'Ajuntament de Torres de Segre, La Coral "La Lira", l'Associació de Mestresses de Casa, els BTT TdS, ServiComerç, l'Associació de Bitlles, el Club Esportiu de Pesca, l'Associació de Caçadors, l'Associació Sardanista, l'AMPA de l'Escola Carrassumada, l'Associació de Jubilats i l'Associació de Joves JAEC.

En primer lloc, el 8 de desembre, últim dia de la Festa Major, es van vendre xapetes de la Marató i es van sortejar vàries cistelles de Nadal. L'organització va córrer a càrrec de ServiComerç, l'AMPA i JAEC.

El dia 15 de desembre es van realitzar un seguit d'activitats de tot tipus:

09.30h: Una xocolatada al Poliesportiu Municipal per agafar forces. A càrrec de ServiComerç i les Mestresses de Casa.
10.00h: Un concert solidari a càrrec de la Coral La Lira.
10.15h: Pedalada pel Baix Segre, que s'iniciava a Torres de Segre i finalitzava a la Granja d'Escarp. A la vegada també es duia a terme una pedalada més curta per la vila. Organitzat pels BTT Torres de Segre. Al mateix temps, i a l'escenari del Poliesportiu començaven 3 hores seguides d'spinning per a que tothom pogués pedalar per la Marató.
10.30h: S'iniciaven els Jocs Infantils a l'interior del Poliesportiu Municipal a càrrec de l'Associació JAEC, mentre els mes menuts pintaven la pancarta per la Marató.
Simultàniament en el temps, a l'exterior del Poliesportiu, l'Associació de Bitlles, feia una introducció a les Bitlles Catalanes adreçada a tots els públics.
12.30h: A aquesta hora hi va haver una gran ballada de sardanes, amb l'Associació Sardanista, on tothom que ho va desitjar shi va poder afegir.
13.15h: A l'hora de dinar el Club Esportiu de Pesca i l'Associació de Caçadors ens van preparar una "llonganissada" amb bocates de llonganissa, cansalada i botifarra.

 
15.00h: A primera hora de la tarda començava un dels moments més divertits del dia, els partidets de Futbol Sala, organitzat per l'Associació JAEC.
Els partits duraven 15 minuts i els van protagonitzar els següents grups:
Casats vs Solters
Ajuntament de Torres vs Associació JAEC
Solteres vs Casades, aquestes últimes fins hi tot van tenir animadores.

19.00h: Un cop tot recollit començava el Ball on tot el benefici de la barra anava destinat a la marató.

La recaptació per la marató es feia a partir de la compra d'una polsera solidaria per 7E que donava accés a tots els actes, sumat a la voluntat de cada participant i la recol·lecta de les begudes.

A l'apartat de Recull Fotogràfic hi trobareu un reportatge gràfic sobre la jornada