Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRESENTACIÓ DE LA 1ª VOLTA AL PANTÀ D'UTXESA A LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

La cursa atlètica, de 10 quilòmetres, se celebrarà el diumenge 8 de juny i un euro de cadascuna de les inscripcions anirà destinat al Centre Assistencial Sant Joan de Déu

DIMARTS 27 MAIG 2014

Sarroca de Lleida, Torres de Segre i Aitona han unit els seus esforços per crear la primera edició de la Volta al Pantà dUtxesa, una cursa atlètica de 10 quilòmetres que entra amb força al calendari de la Lliga de Ponent i que se celebrarà el pròxim diumenge 8 de juny.

A la presentació, celebrada aquest matí a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, hi han participat el cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo; lalcalde de Sarroca de Lleida i president del Consorci dUtxesa, Jaume Revés; alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela; el regidor desports dAitona, Abel Mestre, i el regidor desports de Torres de Segre i membre de lorganització, Lluís Companys.

Es preveu que siguin entorn als 350 els participants a la jornada esportiva que destinarà un euro de cadascuna de les inscripcions al Centre Assistencial Sant Joan de Déu per la gran tasca que estan duent a terme des de fa molt de temps, tal i com ha explicat Antoni Fo, qui també ha destacat lentorn privilegiat i únic que es podran trobar tant els atletes com els seus acompanyants.

Litinerari contempla un 80% de terra i tan sols un 20% dasfalt i els participants no trobaran grans desnivells, per la qual cosa sadapta a tots els nivells i pot servir, també, perquè els més experimentats busquin una bona marca.

Lluís Companys ha aprofitat la seva intervenció per agrair als ajuntaments i a la Diputació el seu suport, alhora que ha encoratjat tots els amants de lesport i la natura a no perdres aquesta gran festa atlètica. Ja fa molt temps que teníem la idea de crear una prova en aquest espai, donat que és un lloc idíl·lic en un terreny envoltat duna fauna i una flora única a les nostres contrades. Ara ja és una realitat i esperem que tot surti a la perfecció per poder continuar en pròximes edicions.

Les inscripcions ja es poden formalitzar i el seu preu serà de 13 euros, si no cal llogar el xip blanc, o de 15 euros, amb lloguer de xip blanc.

Entre les 8.00 hores i les 9.15 hores està prevista la recollida de dorsals per part dels participants per, a les 9.30 hores, donar el tret de sortida al punt dinformació dUtxesa, lloc que també acollirà la meta.