Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2014: ACTUACIÓ D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Substitució de fluorescents instal·lats per altres de LEDs.

DIMECRES 19 NOVEMBRE 2014

L'Ajuntament de Torres de Segre ha realitzat l'obra consistent en la substitució de 510 fluorescents de diferents equipaments, com ara les Escoles Municipals, la Llar de Jubilats, la Biblioteca Municipal, la Sala Annexa del Poliesportiu Municipal i les dependencies de la Casa Consistorial, per uns nous fluorescents tipus LED, amb l'objectiu d'aconseguir disposar d'uns equipaments més eficients i sostenibles energèticament.

Aquesta actuació suposa un estalvi energètic consistent en la reducció del consum anual de 41.379 kWh, així com una reducció de la potència del 62,30% en relació a l'actual. L'estalvi econòmic previst serà d'aproximadament 6.000,00 euros/any.

Atès que el cost total daquesta actuació ha estat de 17.553,82 euros s'estima la seva amortització amb un termini inferior a 3 anys.

Si es te en compte que l'Ajuntament de Torres de Segre, per poder portar a terme aquesta actuació, ha rebut de l'àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, una subvenció d'un import de 8.776,90 euros, el termini d'amortització de l'actuació realitzada es redueix a menys d'un any i mig.

Al document adjunt hi trobareu mes informació