Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2014 - LA MARATÓ de TV3

Diumenge dia 14 de Desembre

DIMARTS 09 DESEMBRE 2014

 

Benvolguts veïns/es,

Un any més les associacions del nostre poble s'uneixen per donar suport a la Marató de Tv3 i per poder gaudir així d'un dia de solidaritat amb tots vosaltres.  Aquest any el motiu de la investigació enfoca les malalties del cor i nosaltres també hi volem participar.



Us adjuntem el programa solidari que tindrà lloc el dia cèlebre 14 de DESEMBRE.
"    9:00h- Xocolatada.
"    09:30h- Pedalada Popular .
Pedalada llarga: Recorregut amb la resta de pobles del Baix Segrià.
Pedalada curta : Recorregut pel poble.
"    10:30- Cantada a càrrec de la Coral municipal la Lira
"    10:45- Ballada de sardanes popular.
"    11:00h- Activitats infantils i juvenils solidàries.
"    11:00h- Sessió d spinning.
"    13:30h- Dinar solidari.
"    15:00h- Desfilada solidària de vestits de núvia i de nuvi. (Tothom que vulgui participar que es posi en contacte amb qualsevol membre de la junta i serà informat del dia d'assaig, serveixen tots els vestits siguin de l'època que siguin. Seria convenient saber l'any de cadascun per la presentació.).
"    17:30h- Partits de futbol sala Bubble Fooball
"    20:00h- Fi de festa i gresca amb els djs locals M&C.


Totes les activitats es duran a terme al Poliesportiu Municipal i les activitats exteriors dependrà del temps. Per participar és requisit indispensable tenir la polsera solidària de 7 Euros. Punts de venta: Osvald Ferreteria, Perruqueria Marta, carnisseria Cal Grabat, Forn Jaume Comabella i Bar del club de futbol municipal. L'inici de la venda serà anunciat pròximament i es tancarà el divendres dia 12 de desembre.

Esperem la vostra participació.

Organitza i col·labora:  Ajuntament de Torres de Segre, Coral La Lira, lAssociació de les Mestresses de Casa, BTT TDS, Servicomerç, l'Associació de Bitlles, el Club de Pesca de Torres de Segre, l'Associació de Caçadors, l'AMPA de l'Escola, la Llar de Jubilats, l'Associació de Sardanistes,el Club Esportiu Torres de Segre, l'A.E.Turribus i l'Associació de Joves JAEC.

Al document adjunt hi trobareu el Cartell anunciador i més informació sobre la "Desfilada Nupcial"