Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2017 - APROFITAMENT SEIENTS LLIURES TRANSPORT ESCOLAR

Informació facilitada pel Consell Comarcal del Segrià

DIMECRES 05 JULIOL 2017

En relació als serveis de transport escolar del curs 2017/2018 que presta el Consell Comarcal del Segrià, i més concretament a l'aprofitament de seients lliures en els transports d'ESO, per part d'alumnes d'ensenyaments post-obligatoris del nostre municipi, l'Ajuntament posa a disposició de qualsevol persona interessada la documentació següent :
 
1. El model de la sol·licitud que hauran de presentar el pare/mare/tutor/tutora en el registre del Consell Comarcal per tal de sol"licitar l'aprofitament de places per ensenyaments post-obligatoris. En el cas de germans s'hauran de presentar les sol·licituds individualment, és a dir, una per cada germà.
 
2. El model de sol·licitud de transferència bancaria per a pagament a la Tresoreria del Consell Comarcal del Segrià degudament emplenada i que s'haurà de presentar juntament amb la sol·licitud esmentada en el punt anterior.
 
El termini per presentar les sol"licituds és del 4 a l'11 de juliol de 2017 ambdós inclosos. Aquesta informació també l'ha enviat el Consell Comarcal del Segrià als instituts corresponents.