Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUSPÈS L'ÚLTIM PARTIT DE 3a REGIONAL DEL TORRES. CONSULTEU LA CRÒNICA DE L'11/05/09 DEL DIARI SEGRE

L'arbitre va ser agredit per part de jugadors del Ciutat Jardí

DIMARTS 12 MAIG 2009

AGRESSIÓ AL COL·LEGIAT A TORRES
Després de suspendre el partit al minut 70

TORRES DE SEGRE 2
CIUTAT JARDÍ 1

El partit que enfrontava el Torres de Segre i el Ciutat Jardí, segon i tercer classificats, respectivament, en un duel d'interès, ja que els dos equips es disputaven l'ascens de categoria, va ser suspès al minut 70 de joc per una agressió a l'àrbitre, Dani Cabrerizo. Segons explica el mateix col·legiat, els fets van tindre lloc arran del segon gol dels locals, que avançava 2-1 el Torres. Els jugadors visitants es van queixar iradament que havia sigut fora de joc. En primera instància, va ser expulsat López i, tot seguit, per insults, van ser sancionats dos jugadors més del Ciutat Jardí.
Amb vuit jugadors sobre el terreny de joc, alguns es van dirigir cap al col·legiat i es va formar una tangana en què el van agredir. Gràcies a la intervenció dels jugadors i del delegat del Torres, amb l'ajuda d'alguns aficionats, van evitar que anés a més.
L'arbitre, segons l'informe mèdic, presenta un esquinç a l'esquena, i medita denunciar l'incident als Mossos d'Esquadra. Al seu torn, segons paraules del delegat del Ciutat Jardí, la directiva de l'esmentat equip està molt disgustada amb l'actuació del col·legiat Dani Cabrerizo, i asseguren que va espentejar un dels seus jugadors. Al final no va fer falta l'assitència de la força pública.
Amb aquest resultat, el Torres de Segre ascendiria matemàticament de categoria i el Ciutat Jardí quedaria tercer.

Crònica del Diari Segre
11-05-2009