Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SUBAQUÀTICA A LES PISCINES MUNICIPALS

El proper divendres, dia 24 de juliol des de les 16:00h i fins a les 19:00h podreu gaudir d'una exposició de fotografies que es veuran al fons de la piscina.

DIMECRES 08 JULIOL 2009

L’exposició Artquatic consisteix en instal·lar en el fons de les diferents piscines municipals de la província de Lleida grans ampliacions serigrafiades en material plàstic. L'ampliació de les més interessants imatges subaquàtiques serviran per transportar-nos imaginàriament als indrets que somniem cada estiu.

El visionat de les obres ha de fer-se amb ulleres de busseig i aletes, i caldrà mullar-se per poder arribar a apreciar-ne els detalls. Aquesta és la primera exposició de fotografia subaquàtica realitzada pròpiament sota l'aigua. La possibilitat de conjugar la visita d'una galeria d'art un tant exclusiva lligada al fet de descobrir el medi subaquàtic, gràcies al suport d'equips de respiració autònoms, atansen l'art a l'espai més popular de l'estiu.

Per poder participar només fa falta que us apunteu al bar de les piscines i omplir el full de declaració de salut i d'autorització dels pares en cas d'esser menors d'edat.

Per més informació cliqueu l'enllaç que us porta a la web d'artquatic.

Fitxers adjunts