Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ HA ORGANITZAT DIFERENTS RUTES EN BTT DURANT ELS PROPERS DIUMENGES PER PROMOCIONAR LA COMARCA

LA 1A ÉS AQUEST DIUMENGE 27 I L'ÚLTIMA ES REALITZARÀ A UTXESA EL DIUMENGE 25 D'OCTUBRE. IMPRESCINDIBLE INSCRIURE'S

DIMECRES 30 SETEMBRE 2009

Per conèixer les rutes, horaris i punts de sortida obre el document adjunt. Recordeu que us heu d'inscriure.

Presentació del projecte “FEM RUTA amb BTT pel Segrià”

Avui divendres 25 i en el marc de la Fira de Sant Miquel, tindrà lloc la presentació del projecte “Fem Ruta amb BTT pel Segrià” impulsat per l’Àrea de Turisme i l’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Segrià. Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Lleida, el Consell Català de l’Esport i diferents entitats esportives de la comarca.

“Fem Ruta” és una proposta lúdico-esportiva que té per objectiu donar a conèixer la comarca del Segrià i els seus punts d’interès paisatgístic a través de l’esport. Per això s’han organitzat una sèrie de rutes guiades en BTT adreçades a totes les edats.
Coincidint amb el Dia Internacional del Turisme, aquest diumenge dia 27 de setembre, es realitzarà la primera d’aquestes rutes:  “el Camí de Sant Jaume” al seu pas per la comarca del Segrià, unint així les poblacions d’Alcoletge i Alcarràs. Entre d’altres també estan previstes la “Ruta al Circuit BTT del Segrià al Pla de la Font”, la “Ruta del Secà” i la del “Pantà d’Utxesa”.
Per participar en aquestes activitats és imprescindible inscriure’s a l’adreça de correu electrònic turisme@segria.cat o trucant al Consell Comarcal del Segrià 973.054.800. 


Montserrat Rocaginé i Comelles
Tècnic en Turisme
Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor


Consell Comarcal del Segrià
C. Canyeret, s/n
25007 Lleida
 
Tel.  973.054.800
Fax. 973.054.810

Fitxers adjunts