Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ALCALDE DE LLEIDA, ÀNGEL ROS, DÓNA EL TRET DE SORTIDA A LA FESTA MAJOR

Amb un pregó de festes que resalta els nexes d'unió entre Torres de Segre i Lleida

DILLUNS 06 DESEMBRE 2010

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, l’alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela, i el bisbe de Lleida, Joan Piris, han donat aquest matí el tret de sortida a la Festa Major de Torres de Segre amb motiu de Santa Bàrbara.

El paer en cap, pregoner d’enguany, ha citat la Sèquia de Torres i el riu Segre com a elements històrics d’unió entre la ciutat de Lleida i el municipi de Torres de Segre. Així mateix, Àngel Ros també ha subratllat l’aigua i les construccions relacionades amb el reg com a elements de connexió entre aquests dos nuclis poblacionals, així com les explotacions d’arbres fruiters i els espais naturals d’interès: el Parc Municipal de la Mitjana a Lleida i l’embassament d’Utxesa prop de Torres de Segre.

L’inici dels actes organitzats amb motiu de la Festa Major han començat amb la signatura d’Àngel Ros en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Torres de Segre. Seguidament, s’ha celebrat una missa solemne presidida pel bisbe de Lleida, Joan Piris.

La processó pels carrers de la vila, amenitzada per l’orquestra “La Principal de la Bisbal”, i la proclamació de les pubilles i pubilletes 2010-2011 han posat el punt i final a aquesta inauguració.
 

Fitxers adjunts