Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

III TROBADA SOBRE ELS REPTES DE FUTUR DE L'EMPRESA AGRÀRIA. (Dimarts 15 de Febrer de 2011)

IMPORTANT: CONSULTEU CANVIS ULTIMA HORA EN EL PROGRAMA DE LA JORNADA "El futur de l'empresa fructícola en base a la seva dimensió".

DIMARTS 08 FEBRER 2011

IMPORTANT: CONSULTEU MES AVALL A L'APARTAT ":: Document adjunt" EL PROGRAMA DE LA JORNADA 

El futur de l'empresa fructícola en base a la seva dimensió

Jornada Tècnica de Referència

TORRES DE SEGRE, dimarts 15 de febrer de 2011


PRESENTACIÓ

Per tercer any consecutiu, el DAMM, conjuntament amb l'Ajuntament de Torres de Segre, organitza una jornada tècnica que vol ser referència pel sector sobre els reptes de futur de l'empresa agrària. Donada la conjuntura econòmica general de baixos preus dels productes agraris, s'ha cercat la participació dels millors ponents d'aquest àmbit per realitzar una reflexió sobre les variables d'aquest nou escenari i orientar les possibles alternatives de futur per a l'empresa agrària en l'àmbit de la producció i la comercialització de la fruita dolça.
La jornada està oberta a tots els empresaris agraris que prenen decisions en l'àmbit de la comercialització, des d'empreses familiars, directors d'entitats privades i gerents de cooperatives.

PROGRAMA
Mati: de 8:30 h a 14:00 h
Dinar: de 14:00 h a 16:30 h
Tarda: 16:30 h a 18:30 h

INSCRIPCIONS
La jornada és gratuïta i oberta a tothom.
Cal confirmar l'assistència al dinar a l'Ajuntament de Torres de Segre: 973 796 005 (Sra. Marina) o als Serveis territorials del DAMM: 973 246 650 (Sra. Montse). Preu dinar: 15 €.

LLOC DE REALITZACIÓ
Pavelló Poliesportiu
Pl. Països Catalans
25170 Torres de Segre

Fitxers adjunts