Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RESUM III TROBADA SOBRE ELS REPTES DE FUTUR DE L'EMPRESA AGRÀRIA. (Dimarts 15 de Febrer de 2011)

El sector fructícola debat sobre el seu futur a Torres de Segre. Unes 200 persones hi van participar

DIVENDRES 18 FEBRER 2011

Torres de Segre va acollir el passat dimarts, 14 de febrer, el 'III Trobada sobre els reptes de futur de l'empresa agrària' amb el lema "El futur de l'empresa fructícola d'acord amb la seva dimensió". La inauguració va ser presidida pel Director General d'Agricultura, Miquel Molins i per l'alcalde deTorres de Segre, Josep Ramon Branzuela i va comptar amb l'assistència de nombrosos professionals i empreses del sector a les comarques de Lleida.

Així, durant la jornada es va registrar una gran participació de professionals del sector agrari, tant des del punt de vista d'empresaris, com de gerents d'empreses fructícoles, arribant a assolir una assistència d'unes 200 persones. La bona xifra de participació demostra que, any rere any, aquestes jornades es consoliden en el món de la fructicultura, com a referent a tenir en compte en el sector. Les ponències van registrar un gran nombre de preguntes dels participants, el que va demostrar l'interès del sector a debatre sobre les seves possibilitats i les seves oportunitats de futur.

Després d'aquestes ponències es va realitzar una taula rodona, en la qual es va parlar d'estratègies de futur, amb un resultat molt positiu per l'intercanvi de preguntes i valoracions entre els membres de la taula i els assistents. El matí es va acabar amb un dinar per a tots els assistents, mentre que la tardaes va dedicar més a qüestions professionals, amb la explicació de les noves estratègies en la defensa fitosanitària de la fruita dolça i les noves tendències de varietats en base a les experiències de camp de l'IRTA.

La conclusió de la jornada la va realitzar el regidor d'Agricultura i Medi Ambient de l'Ajuntament de Torres de Segre, Osval Esteve, que com a organitzador i impulsor d'aquestes jornades, va agrair la gran participació i l’interès de tots els empresaris agraris de la zona.

Cronica de L.M. del dia 17 de febrer al diari 'La Manyana'