Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La "Seu Electrònica" de l'Ajuntament de Torres de Segre

Properament estarà disponible

DIVENDRES 20 MAIG 2011

Des de l'ajuntament estem acabant d'implantar la Seu Electrònica per facilitar la gestió de les necessitats administratives per Internet des de la nostra web municipal www.torressegre.cat

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Torres de Segre és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i ciutadanes, a traves de xarxes de telecomunicacions, mitjançant la qual l'Ajuntament difon informació i presta serveis. 

En un sentit més detallat, la Seu Electrònica és l'adreça electrònica de l'Ajuntament a través de la qual els ciutadans i les ciutadanes poden accedir a la informació, als serveis i als tràmits electrònics de l'Ajuntament de Torres de Segre. D'acord amb això es configura com una oficina virtual de l'ajuntament a la que es podrà accedir a través de la web municipal. 

En aquesta seu electrònica hi trobareu l'accés al perfil del contractant; tota una sèrie de tràmits i gestions com ara sol·licituds, suggeriments i queixes, notificacions, domiciliació de tributs, factures electròniques; informació publica i la carpeta ciutadana.

Al document adjunt hi trobareu el tríptic de promoció