Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT DE GOSPEL A TORRES DE SEGRE

Diumenge, 30 d'Octubre de 2011 a les 19:00 hores al Poliesportiu Municipal

DIJOUS 22 SETEMBRE 2011

Benvolguts amics, la Coral "La Lira" de Torres de Segre, s'atreveix a fer-vos partícips d'un concert que organitzem al nostre poble. Us adjuntem una breu ressenya tant del grup de Gospel, com del director, per tal de que pugueu conèixer una mica millor el que els oferirem el proper dia 30 d'Octubre de 2.011, a les 19:00 hores al Poliesportiu de Torres de Segre.

Aprofitem per demanar-vos el vostre suport en aquest concert que organitzem, i per tant teniu el privilegi en rebre aquesta informació, per tal de que us pugueu organitzar i en el temps més breu possible, pugueu adquirir les entrades anticipades, mitjançant una transferència bancària

Podeu ingressar els diners de les persones que vulgueu venir al concert, 15 euros per cadascun, al compte de la Caixa: 2100-0208-18-0100634941. Si us plau, al fer l'ingrés indiqueu el nom del Grup o de la Colla o poseu el nom d'una persona. El dia del concert, mitja hora abans de començar, heu de portar el justificant de l'ingrés per poder retirar les entrades anticipades.

Utilitzant unes paraules dites pel director d'aquest grup, The Gospel Viu Choir, aconseguirà connectar amb el públic, no només amb la força i la veu del ritme del cant, sinó a través dels sentiments, de l'emoció, del cor, de l'anima, entesa com a element que ens manté vius que ens dona força i que ens uneix. És el que ells volem anomenar-ho música gospel !!!!!!!

 Us esperem veure, el diumenge dia 30 d'Octubre de 2011 a Torres de Segre, gràcies.

 Al document adjunt hi trobareu mes informació interessant sobre el grup i al final del document el Cartell anunciador