Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvi sentit de la circulació als carrers del municipi

Mapa amb indicacions de les noves direccions dels carrers: Raval del Pont, Vall, Sinogues, Progrés i Comandant Mateu Salla.
Mapa amb indicacions de les noves direccions dels carrers: Raval del Pont, Vall, Sinogues, Progrés i Comandant Mateu Salla.

DIMARTS 26 SETEMBRE 2023

Benvolgudes veïnes i veïns,

 

Aquesta setmana s’està començant a obrir el carrer Raval del Pont i carrer Vall després de les obres. Aquest és un bon moment per actuar i arreglar problemes de circulació que ja anem veient en el nostre municipi.

 

Des de la Regidoria de Mobilitat tenim una aposta clara per aquesta legislatura: fer de Torres de Segre un poble més verd, on la prioritat sigui el vianant. En aquest sentit, hem estat revisant el Pla local de seguretat viària 2022-2025 (PLSV) aprovat per l’antic govern on proposava canvis en la circulació, principalment establint direccions úniques en certs carrers, i creiem que és l’hora d'aplicar aquestes actuacions.

 

Començant pels carrers: 

  • Carrer Sinogues
  • Carrer Comandant Mateu Salla
  • Carrer Raval de Pont
  • Carrer Vall 
  • Carrer Progrés 

 

Al mapa següent podeu veure els canvis que afecten els esmentats carrers.

A poc a poc també anirem incidint en altres carrers del municipi, com ja esmenta el PLSV, però hem cregut convenient començar per aquests, ja que són els que es veuen afectats per l’obertura de nou del carrer Raval del Pont. 

 

Aquests canvis faran que algunes veïnes i veïns tardin 2 minuts més a arribar a casa seva en cotxe, però garantiran una millor circulació, major seguretat per les persones a peu i a reduir el trànsit de vehicles al nostre municipi, apostant per models de transport més sostenibles i humans.

 

Tots els canvis que ara comencem, i que seguirem impulsant, estaran sempre avalats per estudis de mobilitat i sostenibilitat, amb una mirada clara cap a quin model de societat volem, i quin és el Torres de Segre de futur que desitgem. Un Torres de Segre que camini, més sa i més verd, on aquelles persones que decideixin anar a peu se sentin segures.

 

La nostra mirada apunta cap a un model on el trànsit rodat prioritzi la circulació per les vies externes deixant un nucli urbà amb el menor trànsit possible.

 

Us convidem el dia 28 de setembre a les 21:00 h a la Sala d’actes de la Plaça Catalunya per resoldre els dubtes i explicar més a fons aquests canvis.