Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la 13a campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ a Torres de Segre

Un any més, Torres de Segre és un dels 34 municipis organitzadors i la campanya durarà tot el mes de juny amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local.

DIJOUS 01 JUNY 2023

L’1 de juny comença la 13a campanya 'Compra i descobreix Catalunya' amb l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. La iniciativa està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, formada per un total de 34 municipis, i amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Torres de Segre participarà per tercer any consecutiu en aquesta campanya.

Objectius de la campanya

Com cada any, els objectius de la campanya són vitals per cadascun dels pobles organitzadors i pel conjunt de l’economia: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat.

La campanya es desenvolupa en dues fases

 1. Concurs
  Dinamització comercial i suport al petit comerç
  Durant tot el mes de juny, les persones que comprin a les botigues adherides dels municipis organitzadors, per cada compra, podran omplir una butlleta o emplenar el formulari digital per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 34 municipis organitzadors (turisme local).
 2. Premis
  Dinamització territorial i coneixement dels territoris
  Durant els mesos següents al sorteig, els guanyadors gaudiran dels premis, convidats pels 34 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats.

Trobada de guanyadors

Data en què convoquem a tots els guanyadors de Catalunya a conèixer els diferents reclams de cada poble. Resulta molt enriquidor perquè a més de convidar a 32 parelles a conèixer i descobrir el nostre municipi, es propicia el consum en els nostres establiments i es fomenta la convivència amb guanyadors d’altres indrets creant alhora moltes sinergies. La trobada a Torres de Segre tindrà lloc durant la floració: “Els colors de la Floració”, i en principi està prevista pel dissabte 13 de març de 2023.

Quan comença i acaba aquesta iniciativa?

 • La campanya comença el dia 1 de juny i acaba el dia 30 del mateix mes.
 • El sorteig de les 33 butlletes guanyadores més una que correspondrà a un/a comerciant guanyador/a serà el dia 7 de juliol.
 • L’entrega de premis i el sorteig que determinarà els municipis on van els guanyadors serà el 10 de juliol.

Una trentena d’establiments i/o autònoms de Torres s’han sumat a aquesta iniciativa impulsada des de l’Ajuntament per tal d’afavorir la compra en els comerços i serveis de proximitat, fomentar el turisme arreu de Catalunya del nostre veïnat i promoure la coneixença de la nostra vila.

Establiments col·laboradors

 1. Assegurances Ricart Prim
 2. Auto rentat Torres
 3. Carnisseria Masip
 4. Centre Terapèutic Eva Marches
 5. Cloed Flors
 6. Cooperativa de Consum (Pròxim)
 7. Electrodomèstics Cal Corbins
 8. Estanc i Loteries Ares
 9. Farmàcia Roure
 10. Maquinària Agrícola Ballesté Piñol
 11. Merceria i complements Àngels
 12. Miarnau Agritecno
 13. Mobles Areco
 14. Osvald Ferreteria
 15. Peixateria Pilar
 16. Perruqueria Anabel Gascón
 17. Perruqueria Elena Ramírez
 18. Perruqueria Mercè Duaigües
 19. Plus Fresc
 20. Quiosc Teresita
 21. Restaurant Celler del Segre
 22. Restaurant Panamà
 23. Restaurant Sabrina
 24. Restaurant Virgínia
 25. Taller Gilbert
 26. Tallers Vellvé
 27. Torres Art Moble

Més informació a xarxabarris.cat