Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria del 3r Concurs Literari de Torres de Segre

Hi ha tres categories (infantil, juvenil i adulta) i fins al 20 de març els veïns i les veïnes del municipi poden presentar digitalment les seves històries.

DIJOUS 24 FEBRER 2022

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torres de Segre convoca la tercera edició del Concurs Literari de Torres de Segre.

És moment de fer volar la imaginació i des del consistori s'anima als veïns i veïnes del municipi a què presentin les seves històries.

Totes les persones participants seran obsequiades per la Diada de Sant Jordi (23 d'abril) amb el llibre que recollirà els textos d’aquest any i les millors obres rebran entrades com a premi per assistir a diferents actes culturals de Lleida.

Aquell dia es llegiran petits fragments dels escrits guanyadors i tots/es els i les participants rebran un llibre recopilatori de tost els treballs presentats i una rosa. Els guanyadors/es, a més, seran obsequiats/es amb unes entrades a un espectacle Cultural que triïn.

El 3r Concurs Literari de Torres de Segre compta amb la col·laboració de l'Escola Carrassumada, la Biblioteca Pública 'Guillem de Cervera', l'editorial Alda Talent i la Llar de Jubilats Sant Guardià.

Fem cultura i fem poble!

BASES DEL CONCURS

Modalitats:

  • Relat curt
  • Conte

Llengua: Català

Àmbit: Municipal (cal estar empadronat a Torres de Segre)

Categories:

  • Infantil: nens i nenes de 6 a 12 anys (mínim un full d'extensió)
  • Juvenil: joves de 13 a 18 anys (de dos a cinc folis)
  • Adulta: majors de 18 anys (de dos a cinc folis)

Format: Full A4 a una cara i font Times New Roman (12) a 1,5 d'interlineat

Temàtica: Lliure

Trama: La història ha de succeir a Torres de Segre

Presentació: Els textos han de tenir un títol i han d'enviar-se digitalment al correu electrònic concursliteraritorressegre@gmail.com. En el cos del missatge s'escriuran les dades personals: nom complet, pseudònim i categoria. Recordeu adjuntar el document en format Word. En cas de no tenir mitjans per la redacció i/o l'enviament del text:

  • Els infants podran demanar ajuda tècnica a la seva mestra de l'Escola Carrassumada.
  • Els adults podran demanar ajuda tècnica a la Junta de la Llar de Jubilats durant l'horari d’obertura del seu local de la Plaça Catalunya i caldrà cita prèvia per poder utilitzar els ordinadors de l'espai.

Termini: Cada autor/a pot presentar una proposta a concurs fins al diumenge 20 de març.

PREMIS

L'organització del concurs traslladarà les propostes, mantenint l'anonimat de cada participant, a un jurat relacionat amb el món de la cultura i l'educació, que valorarà les propostes i escollirà els textos guanyadors.

En la Diada de Sant Jordi, totes les persones participants rebran com a obsequis una rosa i l'edició d'un llibre que recollirà els textos presentats.

Els millors textos de cada categoria seran seleccionats per llegir-los en veu alta durant els actes del 23 d'abril i els autors i les autores rebran unes entrades com a premi per assistir a diferents esdeveniments culturals de Lleida.