Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Torres de Segre renova la pàgina web i estrena app mòbil

El nou portal és més accessible, segur i transparent: una necessitat del poble que ara ja és una realitat.

DIUMENGE 27 JUNY 2021

L'Ajuntament de Torres de Segre ha renovat completament la pàgina web i ha estrenat una app que permet consultar la informació municipal també des dels dispositius mòbils. La renovació de la pàgina web és un pas important en la transformació digital de l’Ajuntament, ja que apropa l’administració pública al veïnat d’una manera més visual i intuïtiva. A més, aquesta nova pàgina també permet que sigui una web més accessible, segura i transparent: una necessitat del poble que ara ja és una realitat.

L’antic portal web havia quedat obsolet i ja no tenia la capacitat per a poder-hi mostrar tota la informació que cada cop s’exigeix més als municipis, per això, la nova pàgina web va més enllà d’un nou disseny i també mostra una nova estructura on prenen protagonisme apartats que destaquen l’actualitat de Torres de Segre, que detallen tot allò que ofereix la vila al seu veïnat i a les visites, i que apropen els serveis, els tràmits i la informació pública.

"És una gran satisfacció poder renovar la pàgina web de l’Ajuntament i seguir adaptant els canals de comunicació del consistori als temps actuals. A partir d’ara arribarem d'una forma més ràpida i fàcil al nostre veïnat, i de ben segur que resultarà una eina pràctica i útil en el dia a dia dels torressencs i les torressenques", destaca Joan Companys, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies. A més, també recorda que, amb l'estrena de la web, l'equip de govern de l’Ajuntament compleix "un dels principals compromisos de la legislatura per millorar la comunicació entre el consistori i el veïnat".

L’adreça de la pàgina web és torressegre.cat i l’app mòbil vinculada s’anomena Vilaconnect. L’aplicació permet estar al dia, entre altres funcions, de les novetats municipals, amb la possibilitat de rebre notificacions en els dispositius mòbils en l’instant que són públiques.

Per poder utilitzar l’app, només cal descarregar-la gratuïtament a través de Google Play per Android o de l'App Store per Apple. Quan estigui instal·lada, cal buscar i seleccionar Torres de Segre en la llista de municipis.

Que s’hi pot trobar a la nova pàgina web?

La nova pàgina web està organitzada en 6 apartats principals:

Ajuntament

Informació sobre l’edifici de la Casa de la Vila i la seva construcció; la composició del Govern i l’Oposició de l’Ajuntament a través dels grups municipals; una salutació de l’Alcaldia; les diferents Regidories, amb les respectives persones titulars i les seves principals funcions; les Comissions municipals que donen suport a les Regidories en l'organització i presa de decisions; un espai de l’Àrea de Comunicació amb informació dels mitjans de comunicació municipals, així com utilitats descarregables com el logotip de l’Ajuntament ament i d’altres municipals, i per últim, les dades de contacte del consistori.

Municipi

Les dades i xifres oficials de Torres de Segre, els fets històrics més rellevants de la nostra vila; els llocs d’interès turístic amb especial protagonisme pel patrimoni arquitectònic, cultural i natural que el municipi ofereix a les visites; i també, les activitats i festes que cada any tenen més èxit a Torres de Segre. 

Actualitat

Les notícies més destacades del moment, els avisos d’interès general, l’agenda amb els esdeveniments públics i tots els números de la revista el Pregoner de Torres.

Guia

El directori recull totes les entitats, associacions, empreses i equipaments municipals, entre altres, de Torres de Segre i el mapa ajuda a ubicar-les dins del terme. Cada punt marcat té una fitxa pròpia amb la informació bàsica de contacte.

Govern Obert

Consulta dels Plens municipals, així com de les ordres i convocatòries de cada sessió; informació institucional, econòmica i urbanística; els reglaments i les normatives vigents a Torres de Segre; els ajuts i les subvencions de caràcter genera; les ofertes de feina del municipi; i informació relativa a la contractació pública.

Seu Electrònica

L’espai virtual que ofereix accés directe a diferents serveis, tràmits i informació pública compartida des de la Secretaria de l’Ajuntament

Vídeo explicatiu de la nova pàgina web i app mòbil

Galeria d'imatges