Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El camp de futbol de Torres de Segre estrenarà gespa, porteries i reg per aspersió

Les actuacions es realitzaran durant les pròximes setmanes, milloraran notablement les condicions del terreny de joc i permetran gaudir més de la pràctica del futbol a partir de la pròxima temporada.

DIMARTS 28 JULIOL 2020

El camp de futbol municipal de Torres de Segre estrenarà gespa, porteries i reg per aspersió a partir d’aquesta següent temporada. Les actuacions que es realitzaran durant les pròximes setmanes, milloraran notablement les condicions del terreny de joc i permetran gaudir més de la pràctica del futbol a la vila.

Des d’aquest mes de juliol i fins a principis de setembre es portaran a terme diferents accions: eliminació de les males herbes amb productes fitosanitaris; anivellament de la superfície amb un làser i addició de més terra; instal·lació d’un reg amb aspersors format per tres canalitzacions, una a mig camp i dues a les bandes; incorporació d’un dipòsit d’aigua amb una capacitat de 10.000 litres que abasteix el sistema de reg; plantada de llavors de gespa amb una sembradora especialitzada; aplanament final del camp amb un corró; i retirada de les porteries i instal·lació de dues noves d’alumini.

Aquesta actuació és la més important que es realitza al terreny de joc des de la riuada del Segre de l’any 1982, i la seva reforma comportarà un estalvi immediat en el consum d’aigua, ja que fins ara s’optava pel sistema de reg més antic i menys eficient: la inundació.

Les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, han accelerat poder tirar endavant la reforma aquest estiu. Per una banda, l’anul·lació del Festorres ha deixat lliure l’espai i, per una altra, la disminució de la despesa en partides pressupostàries com la de les piscines municipals, permeten destinar uns 25.000 euros en un camp de futbol que augmentarà la seva qualitat i, que amb un bon manteniment, podrà aprofitar-se durant molts anys.

En aquest camp de futbol municipal disputen partits el Club Esportiu Torres de Segre, de la Quarta Divisió Catalana; els Veterans Torres de Segre, de la Primera Divisió del Torneig Telègrafs; i diferents equips de l’Escola de Futbol Baix Segrià.