Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri de Torres de Segre ampliarà la seva capacitat en 282 nínxols i 185 columbaris

El pressupost de l’obra és de 132.000 euros i la nova part de l’equipament municipal estaria llesta a l’octubre.

DIJOUS 05 AGOST 2021

El cementiri de Torres de Segre veurà incrementada la seva capacitat gràcies a les obres que s’han iniciat recenment a l’equipament municipal. El projecte, elaborat per l’Àrea d’Arquitectura de l'Ajuntament de Torres de Segre, contempla l’ampliació de l’actual recinte per a construir 282 nínxols i 185 columbaris. Aquest nou espai tindrà connexió amb la part antiga del cementiri, incorporarà vials de circulació amb els serveis necessaris i també lluirà més zones enjardinades.

El pressupost de l’ampliació del cementiri és de 132.446 euros i, després d’adjudicar-se la licitació pública, l’empresa Artea Mediambient serà la responsable d’executar les obres en un termini previst d’uns tres mesos.

Aprofitant l’execució de la nova obra, també es reformaran i adaptaran els actuals banys: hi haurà dues cabines, un urinari i un lavabo.

Joan Carles Miró, alcalde de Torres de Segre, es mostra satisfet amb l’ampliació: “Era urgent tirar endavant aquesta ampliació del cementiri, ja que el nombre de nínxols i columbaris lliures és limitat i cal oferir un correcte servei a la ciutadania pels pròxims anys.”

Primers moviments de terra a la zona d'obres

Plànol general de la nova part del cementiri municipal

Galeria d'imatges