Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Instal·lació d'un circuit de cal·listènia i tres elements biosaludables a l'aire lliure

La Regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Torres de Segre ha impulsat la col·locació a la vila d’un nou equipament esportiu obert a tothom i format per un circuit de cal·listènia i tres elements biosaludables. Aquesta nova instal·lació se situa a l’àrea ludicoesportiva vora el riu Segre i s’integra enmig d’un tram de Camí Natural.

DIUMENGE 13 JUNY 2021

Per una banda, s’ha instal·lat un circuit de cal·listènia format per una estructura metàl·lica amb múltiples opcions i on la gent pot entrenar diferents grups musculars. Els principals exercicis que es poden realitzar a l’espai estan degudament explicats en un cartell informatiu ubicat al costat de la mateixa estructura.

La cal·listènia és un mètode d'entrenament basat a exercitar el cos amb el propi pes de la persona. Aquesta pràctica consisteix en exercicis que no estan centrats en el sobreesforç i és ideal per a treballar tots els grups musculars en un mateix entrenament, millorant la força resistència i augmentant el metabolisme.

Per una altra banda, just tocant al circuit, també s’han instal·lat tres aparells biosaludables -cames, rem i marxa nòrdica- dirigits a una activitat física més a l’abast de tothom i que permeten un exercici més cardiovascular.

Aquest equipament esportiu complementa un espai concorregut habitualment pel veïnat a l’hora de practicar activitat física, sigui per passejar, córrer o anar en bicicleta, i partir d’ara ofereix una nova possibilitat per exercitar-se saludablement.

Joan Companys, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Torres de Segre, destaca que el nou equipament és apte per a qualsevol esportista i preveu organitzar una activitat guiada per a donar a conèixer les possibilitats del circuit i ensenyar a utilitzar-lo correctament.

Tanmateix, s’ha aprofitat aquesta actuació per ampliar la il·luminació de la zona i instal·lar quatre papereres fetes amb fusta reciclada.

Galeria d'imatges