Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reparteix mascaretes casolanes a la població i ja prepara una segona remesa

Persones voluntàries n’han confeccionat gairebé 300 i també se’n repartiran a centres sanitaris de Lleida i a la Fundació Aspros.

DIMARTS 24 MARÇ 2020

Un grup de persones voluntàries de Torres de Segre ha confeccionat una primera remesa de gairebé 300 mascaretes de cotó casolanes. L’Ajuntament del municipi, que coordina la iniciativa, ha reunit totes les unitats i les ha començat a repartir entre la població que en pugui necessitar. Ja s’ha posat en marxa una segona tramesa d’aquest material solidari i els repartiments seguiran durant els pròxims dies, arribant també a consultoris mèdics, Centres d’Atenció Primària, hospitals de Lleida i a la Fundació Aspros.

El consistori ha impulsat aquesta activitat solidària com una actuació més per evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i organitzar les persones confinades que estan disposades a col·laborar des de casa seva. Veïns i veïnes han rebut positivament aquesta iniciativa, mostra d’això, és que el grup ja aplega a una vuitantena de persones i tot el material necessari ha estat donat per particulars i comerços locals.

L’Ajuntament recorda que aquests tipus de mascaretes no tenen registre sanitari i no evita el contagi, però sí que és útil com a primera barrera física i millora la protecció de tothom.

Les persones interessades a rebre una mascareta casolana encara poden posar-se en contacte amb les oficines de l’Ajuntament demà dimecres durant el matí i en poden sol·licitar una per casa. Els agents municipals s’encarreguen de repartir-les pels domicilis.

Música als carrers

Tanmateix, una altra de les novetats que ha estrenat Torres de Segre aquesta setmana és la música que sona cada tarda a través del pregó. A partir de les 7 de la tarda i durant mitja hora, el veïnat pot escoltar cançons que transmeten un missatge positiu i alegre. Una acció més que contribueix a fer una mica més alegre el confinament.

Galeria d'imatges