Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament suspèn totes les activitats previstes a les instal·lacions municipals i en espais públics

La decisió inclou activitats esportives, extraescolars i cursos de formació, així com la Biblioteca i diferents associacions. L’Escola Carrassumada i la Llar d’Infants també tancaran d’acord amb la decisió del Departament d’Educació.

DIJOUS 12 MARÇ 2020

L'Ajuntament de Torres de Segre ha comunicat la suspensió de totes les activitats previstes a les instal·lacions municipals i en espais públics de la vila, seguint les directrius de protocol davant de la situació generada pel coronavirus, que desaconsellen desenvolupar activitats on hi ha agrupacions de gent.

Aquesta decisió per part del consistori inclou les activitats esportives, extraescolars i els cursos de formació, així com el tancament de la Biblioteca Guillem de Cervera i diferents associacions com la Llar de Jubilats o la Penya Barcelonista. L'Escola Carrassumada i la Llar d'Infants municipal també tancaran a partir de demà divendres, d'acord amb la decisió de la Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

“Volem transmetre un missatge de calma als nostres veïns i veïnes, com de plena confiança en les decisions del Govern i la gestió del sistema sanitari públic. Són mesures necessàries i tothom hem de ser responsables socialment perquè la situació millori”, declara l’alcalde de Torres de Segre, Joan Carles Miró.

L’Ajuntament de Torres de Segre demana la vostra comprensió per tal de minimitzar les afectacions que es puguin generar.

Galeria d'imatges