Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 600 persones gaudeixen de la floració a l’Ermita de Carrassumada

El santuari de Torres de Segre ha obert durant tres diumenges consecutius per atendre les visites i oferir informació turística.

DIUMENGE 08 MARÇ 2020

Més de 600 persones han visitat l’Ermita de Carrassumada de Torres de Segre durant tot el cap de setmana i han contemplat el punt àlgid de la floració dels arbres fruiters de la zona. Aquest any, l’Ajuntament de Torres de Segre i l’Associació Amics de la Mare de Déu de Carrassumada han obert el santuari durant tres diumenges consecutius per atendre les visites i oferir diversos serveis: punt d’informació turística, bar i visites guiades per l’interior de l’ermita.

Les visites, de forma individual o en grup, s’han apropat a Carrassumada per gaudir de la bellesa de la floració, inclosos dos equips ciclistes de BTT que han elegit Carrassumada com a punt de descans de la seva ruta. La Fundació Aspros també han organitzat un esmorzar popular a l’espai per a rebre les 400 persones que han participat la 8a sortida ‘Caminem per la Vida’, que ha començat des del municipi veí de Sudanell i ha recorregut un total de dotze quilòmetres.

La vista panoràmica des de dalt del turó de Carrassumada és una de les millors del Baix Segrià. A causa de la seva ubicació es pot gaudir en 360 graus de la plana i captar la bellesa dels colors que ofereix la terra, els arbres, les muntanyes i el cel en les diferents èpoques de l’any. Tal com passa en aquesta època en molts indrets del Segrià, la imatge que s’obre als ulls del visitant durant l'època de floració és un autèntic espectacle digne de veure.

Galeria d'imatges