Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música, teatre, màgia i literatura: protagonistes de les Jornades Culturals

Els espectacles són gratuïts i se celebren a l’aire lliure del 10 al 25 d’abril.

DIMARTS 06 ABRIL 2021

Un any més Torres de Segre celebra una nova edició de les Jornades Culturals. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la vila convida a tothom per gaudir dels espectacles gratuïts que se celebren a l’aire lliure del 10 al 25 d’abril.

El tret de sortida és aquest cap de setmana, amb l’actuació musical del duet Àrea 41 (dissabte 10) i l’obra de teatre L’hostal de la Glòria, un clàssic de Josep Maria de Sagarra, en aquesta ocasió a càrrec de la companyia L’agropecuària (diumenge 11). La setmana que ve serà el torn del grup D’aprop i el seu concert Serratejant, amb versions de les cançons més conegudes de Joan Manuel Serrat (dissabte 17), i Xema Solé amb Magiòlegs, un show d’humor i màgia (diumenge 18). Entre setmana hi haurà també dos esdeveniments, per una banda, l’obra infantil Il·lia dirigida als nens i les nenes de l’Escola Carrassumada, a càrrec de Miscel·lània Teatre (dilluns 19), i per Sant Jordi, se celebraran els actes de la Diada a la vegada que es donaran a conèixer els textos guanyadors del 2n Concurs Literari de Torres de Segre (divendres 23). L’últim cap de setmana la Xaranga Bsumeta Lleida oferirà un concert de música amb un repertori de versions de cançons conegudes (dissabte 24) i Nopatiskos conclourà les Jornades Culturals amb l’obra de teatre La llegenda medieval (diumenge 25).

Els espectacles es realitzaran en quatre espais de Torres de Segre: la plaça Catalunya, la plaça Països Catalans, el pati de l’Escola Carrassumada i l’esplanada del Punt d’Informació de la Reserva Natural d’Utxesa. La voluntat de l’Ajuntament de Torres de Segre és assegurar una major seguretat sanitària, per això, és necessari que el públic estigui present amb la mascareta posada i mantingui la distància entre persones (excepte si és un grup bombolla).

Les persones que vulguin assistir a les actuacions, poden reservar lloc durant la mateixa setmana de l’espectacle trucant al telèfon de l'Ajuntament (973 79 60 05), en horari de 10:00 a 12:00 h. Els nens i les nenes no cal que reservin pel teatre de l’Escola Carrassumada.