Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pressupostos participatius 2022: Quina és la teva proposta?

La Comissió de Participació de l’Ajuntament, després d’haver valorat les primeres opcions a través del Consell d’Entitats del poble, obre un període de participació perquè els veïns i les veïnes pugueu suggerir més propostes.

DILLUNS 07 MARÇ 2022

En els últims mesos la Comissió de Participació de l’Ajuntament de Torres de Segre ha coordinat trobades periòdiques amb les associacions del poble, a través del Consell d’Entitats, per a informar de l’organització dels primers pressupostos participatius del nostre municipi. En aquestes sessions les entitats participants han proposat i argumentat diferents propostes.

La Comissió ha tingut en compte les més atractives i adequades, i ara, amb l’objectiu de continuar donant veu a tot el poble, s’obre un període de participació perquè els veïns i les veïnes pugueu suggerir més propostes.

Com han de ser les propostes?

  • En benefici de l’interès general
  • Viables tècnicament
  • Viables econòmicament (cost màxim de 25.000 €)

Com puc presentar la meva proposta? 

  • Digitalment: enviant el següent formulari en línia.
  • Presencialment: entregant la butlleta a la bústia de vora l’entrada de les oficines de l’Ajuntament (recordeu que l’horari d’obertura és de 8:30 a 13:30 h). Podeu utilitzar la butlleta rebuda a casa vostra, però també podeu descarregar-la (adjunta) o agafar-la a les oficines de l'Ajuntament.

L’últim dia per presentar propostes serà el divendres 11 de març.

Una vegada finalitzi el període de recollida de propostes s’analitzarà la viabilitat de cadascuna i es farà un cribratge. Les propostes finalistes passaran a una votació popular que serà el diumenge 27 de març a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Fitxers adjunts