Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Repartiment dels llibres de text gratuïts per l'alumnat d'educació infantil, primària i secundària

El programa està gestionat per l'Ajuntament de Torres de Segre i s'ha acollit l'alumnat de l'Escola Carrassumada, de l'Institut d'Alcarràs i d'altres centres de titularitat 100% pública.

DILLUNS 06 SETEMBRE 2021

L'Ajuntament de Torres de Segre informa que ja poden recollir-se els llibres de text que formen part del programa de socialització pel curs escolar 2021/2022.
 
Les famílies d'infants i joves (d'educació infantil i primària) que han sol·licitat acollir-se al programa poden passar a buscar els llibres a la Llibreria Teresita Alférez de Torres de Segre (carrer Major, 15):
  • Horari de recollida: de 17:00 a 21:00 h
  • Els llibres de P3, P4 i P5 estaran disponibles a partir del dilluns 6 de setembre.
  • Els llibres de 1r a 6è estaran disponibles a partir del dimarts dia 7 de setembre.

Els llibres de l'alumnat de secundària de l'Institut d'Alcarràs es reparteixen directament als domicilis a través de l'empresa Iddink, responsable de la gestió en aquest centre.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Torres de Segre subvenciona el cost dels llibres de text de tot l'alumnat d'educació infantil, primària i secundària -empadronat al municipi i que cursi estudis en centres de titularitat pública el curs vinent 2021/2022- a través de models de socialització. L'èxit del programa ha estat absolut i pràcticament tot l'alumnat que optava al programa ha formalitzat la sol·licitud.