Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torres de Segre obté una subvenció per a millorar el pavelló i la zona dels Patis

L’Ajuntament ha rebut una subvenció total de 362.713,83 euros per a executar dues actuacions emmarcades en el PUOSC 2020-2024: la fase 1 de la urbanització del nucli antic i l’adequació del pavelló poliesportiu municipal.

DILLUNS 10 AGOST 2020

L'Ajuntament de Torres de Segre ha rebut una subvenció total de 362.713,83 euros per a executar dues actuacions emmarcades en el PUOSC 2020-2024.

La primera actuació prevista és la fase 1 de la urbanització del nucli antic, pressupostada en 357.186,53 euros + IVA. Aquest conjunt de millores pretenen dotar als carrers Ponent, Aurora, Pau Claris, Templers i Ramon Llull dels serveis mínims d’aigua i clavegueram, donar solució a l’acumulació d’aigua de les pluges que afecta gran part dels habitatges de la zona, instal·lar il·luminació amb tecnologia LED, canalitzar la xarxa de telecomunicacions i col·locar un nou paviment per tal de millorar-ne l’aspecte i els serveis viaris.

La segona actuació és l'adequació del pavelló poliesportiu municipal, estimada en 47.888,12 euros + IVA. Els treballs a realitzar serien col·locar noves plaques amb aïllament al fals sostre de l'edifici, incorporar il·luminació LED a la pista, i neteja i pintada de les sales annexes.

Havia la possibilitat de sol·licitar dos ajuts econòmics destinats a cofinançar obres i serveis de competència municipal en nuclis urbans de població reduïda i es va presentar un únic projecte amb la proposta de les dues actuacions. L'atorgament ha resultat un èxit, ja que s'ha obtingut gairebé la totalitat de la quantitat econòmica a la qual s'optava: 370.000 euros. El Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya subvenciona un 80% de les actuacions i el 20% restant s’ha de finançar mitjançant fons propis.

Galeria d'imatges