Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torres de Segre presenta una nova edició de ‘El color de la floració’ amb la previsió de superar les 3.000 visites de l'any passat

L'Ajuntament organitza activitats els dies 4 i 5, 11 i 12, i 18 de març amb rutes guiades pels camps florits, representacions teatrals, gastronomia i visita d’exposicions.

DIMARTS 28 FEBRER 2023

La diputada Rosa Perelló; l’alcalde de Torres de Segre, Joan Carles Miró; la regidora de Cultura, Pepita Ruestes, i el tècnic de natura i turisme, Adrià Pujol, han presentat aquest dimarts les activitats que, amb motiu de la floració dels camps d’arbres fruiters, s'organitzen a Torres de Segre durant els tres primers caps de setmana del mes de març, sota el títol ‘El color de la floració’.

Aprofitant que els arbres fruiters del Baix Segre estan en època de floració, l’Ajuntament de Torres de Segre ha tornat a programar una sèrie d’activitats “per gaudir amb tot detall del seu entorn natural on destaquen la Reserva Natural d’Utxesa, el Turó de Carrassumada i el riu Segre”, tal com ha dit Joan Carles Miró.

Les activitats es concentraran els dies 4 i 5, 11 i 12, i 18 de març, amb rutes guiades, representacions teatrals, gastronomia i visita d’exposicions, tot i que, degut a la variabilitat climatològica, queda oberta la possibilitat d’allargar-ho fins al 19 de març. La previsió és que se superi la xifra de 3.000 visites, tenint en compte que ja han tingut reserves de fora de la demarcació de Lleida.

Una de les novetats d’aquesta edició és que, el diumenge 5 de març, la sortida de la caminada fins al Turó de Carrassumada comptarà amb una ruta a peu amb gossos, una activitats a la qual han estat convidades les protectores de Seròs i Amics del Segrià.

Rosa Perelló ha fet èmfasi en “l’esforç que s’està fent, en els darrers anys, no només de posar en valor els productes de la terra, sinó també els que els creen”. Així, s’ha felicitat perquè aquesta iniciativa ha estat molt ben rebuda en anteriors edicions i potencia el municipi i el seu entorn privilegiat.

Pepita Ruestes ha explicat que “enguany ens hem proposat que durant els caps de setmana, a més de les activitats pròpies programades, coincidissin amb d’altres que fem al poble”. Així, per exemple, el dissabte 4 de març, coincidirà amb el carnaval, o el dssabte 11, amb la jornada multicultural.

Per la seva banda, Adrià Pujol ha defensat que “no només tenim un Torres de Segre natural, sinó que és natural i agrícola, un Torres de Segre salvatge, cultural i històric, de manera que tothom pugui venir a un d’aquests esdeveniments”.

Programa complet i inscripcions

Galeria d'imatges