Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torres de Segre, Soses, Aitona i Seròs anul·len el 5è Descens en Piragua pel riu

Els quatre ajuntaments organitzadors han acordat mantenir la col·laboració prevista amb AFANOC Lleida, aportant una quantitat conjunta de 1.000 euros per a donar suport a les famílies amb fills malalts de càncer a les terres de Lleida.

DILLUNS 20 JULIOL 2020

Els ajuntaments de Torres de Segre, Soses, Aitona i Seròs, com a organitzadors del Descens en Piragua entre aquestes localitats, han decidit suspendre la celebració de l’edició d’aquest any, prevista a finals d’agost, tenint en compte la situació generada per l’afectació de la Covid-19 al Baix Segre i seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat i el Departament de Salut.

El motiu de l’anul·lació d’aquesta prova esportiva anual que reuneix a 400 participants en un recorregut pel riu Segre de 18 quilòmetres entre Torres de Segre i Seròs, és vetllar, per sobre de qualsevol altre interès, per la salut de tota la gent participant i l’organització que havien de prendre part en aquesta edició.

Tot i no desenvolupar-se el Descens en Piragua, els quatre ajuntaments organitzadors han acordat mantenir la col·laboració amb AFANOC Lleida, aportant una quantitat conjunta de 1.000 euros que donarà suport a la tasca de l’entitat en cobrir les necessitats de les famílies que tenen fills malalts de càncer a les terres de Lleida.

“Som conscients de les molèsties que pot ocasionar aquesta decisió però és moment de donar exemple i transmetre a tothom que una actitud intel·ligent i serena ens permetrà superar les dificultats. A més, a partir d’ara, dedicarem els nostres esforços en preparar l’edició del 2021 perquè sigui la millor de totes”, han coincidit els regidors d’Esports dels diferents municipis, Joan Companys (Torres de Segre), Xavi Garròs (Soses), Imma Benages (Aitona) i Gerard Plaza (Seròs); i Teresita Forcat, voluntària representant d’AFANOC Lleida.